• Margaret Atwood Jeg er nervøs for alle slags dogmer, enten de er religiøse, politiske eller antireligiøse. For mange hoder har rullet på grunn av dem.
    Opprinnelig: I am nervous about dogmas of any kind, whether they be religious, political, or anti-religious. Too many heads have rolled because of them.
    Margaret Atwood
    Kanadisk forfatter, poetinne og aktivist 1939-
    - +
     0
Laster...
Margaret Atwood - Jeg er nervøs for alle slags dogmer, enten de er religiøse, politiske eller antireligiøse. For mange hoder har rullet på grunn av dem.
Jeg er nervøs for alle slags dogmer, enten de er religiøse, politiske eller antireligiøse. For mange hoder har rullet på grunn av dem. av : Margaret Atwood
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
river-forest Jeg er nervøs for alle slags dogmer, enten de er religiøse, politiske eller antireligiøse. For mange hoder har rullet på grunn av dem.
- Margaret Atwood Aforismen.no