• Madonna Alle tror nok at jeg er en ravende nymfoman, at jeg har en umettelig seksuell appetitt, når sannheten er at jeg heller vil lese en bok.
    Opprinnelig: Everyone probably thinks that I'm a raving nymphomaniac, that I have an insatiable sexual appetite, when the truth is I'd rather read a book.
    Madonna
    Amerikansk musiker, sanger og skuespillerinne 1958-
    - +
     0
Laster...
Madonna - Alle tror nok at jeg er en ravende nymfoman, at jeg har en umettelig seksuell appetitt, når sannheten er at jeg heller vil lese en bok.
Alle tror nok at jeg er en ravende nymfoman, at jeg har en umettelig seksuell appetitt, når sannheten er at jeg heller vil lese en bok. av : Madonna
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
hills-sunrise Alle tror nok at jeg er en ravende nymfoman, at jeg har en umettelig seksuell appetitt, når sannheten er at jeg heller vil lese en bok.
- Madonna Aforismen.no