• Bryan Procter Jeg er på sjøen! Jeg er på sjøen! Jeg er der jeg noensinne ville vært, med det blå over og det blå under, og stillhet hvor enn jeg går.
    Opprinnelig: I 'm on the sea! I 'm on the sea! I am where I would ever be, With the blue above and the blue below, And silence wheresoever I go.
    Kilde: The Sea
    Bryan Procter
    Engelsk poet 1787-1874
    - +
     0
Laster...
Bryan Procter - Jeg er på sjøen! Jeg er på sjøen! Jeg er der jeg noensinne ville vært, med det blå over og det blå under, og stillhet hvor enn jeg går.
Jeg er på sjøen! Jeg er på sjøen! Jeg er der jeg noensinne ville vært, med det blå over og det blå under, og stillhet hvor enn jeg går. av : Bryan Procter
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
lake-forest Jeg er på sjøen! Jeg er på sjøen! Jeg er der jeg noensinne ville vært, med det blå over og det blå under, og stillhet hvor enn jeg går.
- Bryan Procter Aforismen.no