• Siri Hustvedt Mange forfattere gjennom århundrene har rett og slett ikke fått det ryktet de fortjener fordi de var kvinner, og det er en undertrykkelseshandling.
    Opprinnelig: Many writers over the centuries simply do not have the reputations they deserve because they were female, and that is an act of suppression.
    Siri Hustvedt
    Amerikansk forfatter 1955-
    - +
     0
Laster...
Siri Hustvedt - Mange forfattere gjennom århundrene har rett og slett ikke fått det ryktet de fortjener fordi de var kvinner, og det er en undertrykkelseshandling.
Mange forfattere gjennom århundrene har rett og slett ikke fått det ryktet de fortjener fordi de var kvinner, og det er en undertrykkelseshandling. av : Siri Hustvedt
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
rose-black Mange forfattere gjennom århundrene har rett og slett ikke fått det ryktet de fortjener fordi de var kvinner, og det er en undertrykkelseshandling.
- Siri Hustvedt Aforismen.no