• Rosa Parks Det som virkelig betyr noe er ikke om vi har problemer, men hvordan vi går gjennom dem. Vi må fortsette å komme oss gjennom det vi står overfor.
    Opprinnelig: What really matters is not whether we have problems, but how we go through them. We must keep going on to make it through whatever we are facing.
    Rosa Parks
    Afroamerikansk politisk- og borgerrettighetsaktivist 1913-2005
    - +
     0
Laster...
Rosa Parks - Det som virkelig betyr noe er ikke om vi har problemer, men hvordan vi går gjennom dem. Vi må fortsette å komme oss gjennom det vi står overfor.
Det som virkelig betyr noe er ikke om vi har problemer, men hvordan vi går gjennom dem. Vi må fortsette å komme oss gjennom det vi står overfor. av : Rosa Parks
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
plant-drops Det som virkelig betyr noe er ikke om vi har problemer, men hvordan vi går gjennom dem. Vi må fortsette å komme oss gjennom det vi står overfor.
- Rosa Parks Aforismen.no