• Gustave le Bon Det mest pålitelige en historiebok ofte inneholder, er ikke historien om hendelsene, men mentaliteten til forfatteren som forteller dem.
    Opprinnelig: Ce que contient souvent de plus sûr un livre d’histoire n’est pas le récit des événements, mais la mentalité de l’écri­vain qui les raconte.
    Kilde: Hier et Demain
    Gustave le Bon
    Fransk sosiolog og psykolog 1841-1931
    - +
     0
Laster...
Gustave le Bon - Det mest pålitelige en historiebok ofte inneholder, er ikke historien om hendelsene, men mentaliteten til forfatteren som forteller dem.
Det mest pålitelige en historiebok ofte inneholder, er ikke historien om hendelsene, men mentaliteten til forfatteren som forteller dem. av : Gustave le Bon
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
hills-sunrise Det mest pålitelige en historiebok ofte inneholder, er ikke historien om hendelsene, men mentaliteten til forfatteren som forteller dem.
- Gustave le Bon Aforismen.no