• Audre Lorde Forskjeller må ikke bare tolereres, men ses på som et fond av nødvendige polariteter som vår kreativitet kan gnistre mellom som en dialektikk.
    Opprinnelig: Differences must be not merely tolerated, but seen as a fund of necessary polarities between which our creativity can spark like a dialectic.
    Kilde: Sister Outsider: Essays and Speeches (2012) 
    Audre Lorde
    Amerikansk forfatter, poetinne og aktivist 1934-1992
    - +
     0
Laster...
Audre Lorde - Forskjeller må ikke bare tolereres, men ses på som et fond av nødvendige polariteter som vår kreativitet kan gnistre mellom som en dialektikk.
Forskjeller må ikke bare tolereres, men ses på som et fond av nødvendige polariteter som vår kreativitet kan gnistre mellom som en dialektikk. av : Audre Lorde
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
plant-drops Forskjeller må ikke bare tolereres, men ses på som et fond av nødvendige polariteter som vår kreativitet kan gnistre mellom som en dialektikk.
- Audre Lorde Aforismen.no