• Arnold Beisser Tragedie og komedie er bare to aspekter av det som er ekte, og om vi ser det tragiske eller det humoristiske er et spørsmål om perspektiv.
    Opprinnelig: Tragedy and comedy are but two aspects of what is real, and whether we see the tragic or the humorous is a matter of perspective.
    Arnold Beisser
    Amerikansk psykiater 1925-1991
    - +
     0
Laster...
Arnold Beisser - Tragedie og komedie er bare to aspekter av det som er ekte, og om vi ser det tragiske eller det humoristiske er et spørsmål om perspektiv.
Tragedie og komedie er bare to aspekter av det som er ekte, og om vi ser det tragiske eller det humoristiske er et spørsmål om perspektiv. av : Arnold Beisser
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
straat-stad Tragedie og komedie er bare to aspekter av det som er ekte, og om vi ser det tragiske eller det humoristiske er et spørsmål om perspektiv.
- Arnold Beisser Aforismen.no