• Alexander Pope Hvor enn jeg finner en stor grad av takknemlighet hos en fattig mann, tar jeg det for gitt, det ville vært like mye raushet om han var en rik mann.
    Opprinnelig: Wherever I find a great deal of gratitude in a poor man, I take it for granted, there would be as much generosity if he were a rich man.
    Kilde: In: Jonathan Swift - Thoughts on Various Subjects (1711-1726)
    Alexander Pope
    Engelsk poet 1688-1744
    - +
     0
Laster...
Alexander Pope - Hvor enn jeg finner en stor grad av takknemlighet hos en fattig mann, tar jeg det for gitt, det ville vært like mye raushet om han var en rik mann.
Hvor enn jeg finner en stor grad av takknemlighet hos en fattig mann, tar jeg det for gitt, det ville vært like mye raushet om han var en rik mann. av : Alexander Pope
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
rose-black Hvor enn jeg finner en stor grad av takknemlighet hos en fattig mann, tar jeg det for gitt, det ville vært like mye raushet om han var en rik mann.
- Alexander Pope Aforismen.no