• William Shenstone Hope er en smigrer, men den mest oppriktige av alle parasitter, for hun besøker den fattige mannens hytte så vel som palasset til hans overordnede.
    Opprinnelig: Hope is a flatterer but the most upright of all parasites for she frequents the poor man's hut as well as the palace of his superior.
    Kilde: Essays on Men and Manners (1769)
    William Shenstone
    Engelsk poet og landskapsarkitekt 1714-1763
    - +
     0
Laster...
William Shenstone - Hope er en smigrer, men den mest oppriktige av alle parasitter, for hun besøker den fattige mannens hytte så vel som palasset til hans overordnede.
Hope er en smigrer, men den mest oppriktige av alle parasitter, for hun besøker den fattige mannens hytte så vel som palasset til hans overordnede. av : William Shenstone
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
sky-stars Hope er en smigrer, men den mest oppriktige av alle parasitter, for hun besøker den fattige mannens hytte så vel som palasset til hans overordnede.
- William Shenstone Aforismen.no