• Wallace Stevens Det kan ikke være poesi uten dikterens personlighet, og det er ganske enkelt grunnen til at definisjonen av poesi ikke er funnet.
    Opprinnelig: There can be no poetry without the personality of the poet, and that, quite simply, is why the definition of poetry has not been found.
    Wallace Stevens
    Amerikansk poet 1879-1955
    - +
     0
Laster...
Wallace Stevens - Det kan ikke være poesi uten dikterens personlighet, og det er ganske enkelt grunnen til at definisjonen av poesi ikke er funnet.
Det kan ikke være poesi uten dikterens personlighet, og det er ganske enkelt grunnen til at definisjonen av poesi ikke er funnet. av : Wallace Stevens
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
purple-flower Det kan ikke være poesi uten dikterens personlighet, og det er ganske enkelt grunnen til at definisjonen av poesi ikke er funnet.
- Wallace Stevens Aforismen.no