• Stephen Covey Det er ikke hva folk gjør mot oss som skader oss. I den mest grunnleggende forstand er det vår valgte respons på det de gjør mot oss som sårer oss.
    Opprinnelig: It's not what people do to us that hurts us. In the most fundamental sense, it is our chosen response to what they do to us that hurts us.
    Stephen Covey
    Amerikansk selv hjelp forfatter 1932-2012
    - +
     0
Laster...
Stephen Covey - Det er ikke hva folk gjør mot oss som skader oss. I den mest grunnleggende forstand er det vår valgte respons på det de gjør mot oss som sårer oss.
Det er ikke hva folk gjør mot oss som skader oss. I den mest grunnleggende forstand er det vår valgte respons på det de gjør mot oss som sårer oss. av : Stephen Covey
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
straat-stad Det er ikke hva folk gjør mot oss som skader oss. I den mest grunnleggende forstand er det vår valgte respons på det de gjør mot oss som sårer oss.
- Stephen Covey Aforismen.no