• Sri Sri Ravi Shankar Når alle dører er lukket og du ikke har noe sted å gå, det er da du går inn. Hver krise er en mulighet, og du er begynnelsen.
    Opprinnelig: When all doors are shut and you have nowhere to go, that is when you go within. Every crisis is an opportunity and you are the beginning.
    Sri Sri Ravi Shankar
    Indisk yogaguru og åndelig leder
    - +
     0
Laster...
Sri Sri Ravi Shankar - Når alle dører er lukket og du ikke har noe sted å gå, det er da du går inn. Hver krise er en mulighet, og du er begynnelsen.
Når alle dører er lukket og du ikke har noe sted å gå, det er da du går inn. Hver krise er en mulighet, og du er begynnelsen. av : Sri Sri Ravi Shankar
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
purple-flower Når alle dører er lukket og du ikke har noe sted å gå, det er da du går inn. Hver krise er en mulighet, og du er begynnelsen.
- Sri Sri Ravi Shankar Aforismen.no