• Richard Buckminster Fuller Når jeg jobber med et problem, tenker jeg aldri på skjønnhet, men når jeg er ferdig, hvis løsningen ikke er vakker, vet jeg at den er feil.
    Opprinnelig: When I am working on a problem, I never think about beauty but when I have finished, if the solution is not beautiful, I know it is wrong.
    Richard Buckminster Fuller
    Amerikansk oppfinner, arkitekt og designer 1895-1983
    - +
     0
Laster...
Richard Buckminster Fuller - Når jeg jobber med et problem, tenker jeg aldri på skjønnhet, men når jeg er ferdig, hvis løsningen ikke er vakker, vet jeg at den er feil.
Når jeg jobber med et problem, tenker jeg aldri på skjønnhet, men når jeg er ferdig, hvis løsningen ikke er vakker, vet jeg at den er feil. av : Richard Buckminster Fuller
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
river-forest Når jeg jobber med et problem, tenker jeg aldri på skjønnhet, men når jeg er ferdig, hvis løsningen ikke er vakker, vet jeg at den er feil.
- Richard Buckminster Fuller Aforismen.no