• Karl Mannheim Først når vi er grundig klar over det begrensede omfanget av ethvert synspunkt, er vi på veien mot den ettertraktede forståelsen av helheten.
    Opprinnelig: Only when we are thoroughly aware of the limited scope of every point of view, are we on the road to the sought-for comprehension of the whole.
    Karl Mannheim
    Jødisk-Ungarsk sosiolog 1893-1947
    - +
     0
Laster...
Karl Mannheim - Først når vi er grundig klar over det begrensede omfanget av ethvert synspunkt, er vi på veien mot den ettertraktede forståelsen av helheten.
Først når vi er grundig klar over det begrensede omfanget av ethvert synspunkt, er vi på veien mot den ettertraktede forståelsen av helheten. av : Karl Mannheim
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
purple-flower Først når vi er grundig klar over det begrensede omfanget av ethvert synspunkt, er vi på veien mot den ettertraktede forståelsen av helheten.
- Karl Mannheim Aforismen.no