• Jozsef Eötvös Kanskje har det aldri vært en ildsjel som ville ha brukt talentene sine med så mye fornuft som Goethe, og det er hovedsakelig her hans storhet ligger.
    Opprinnelig: Talán nem volt soha lángész, ki tehetségeit annyi józansággal használta volna, mint Goethe, s f?képp ebben áll nagysága.
    Kilde: Vallomások és gondolatok 
    Jozsef Eötvös
    Ungarsk forfatter og statsmann 1813-1871
    - +
     0
Laster...
Jozsef Eötvös - Kanskje har det aldri vært en ildsjel som ville ha brukt talentene sine med så mye fornuft som Goethe, og det er hovedsakelig her hans storhet ligger.
Kanskje har det aldri vært en ildsjel som ville ha brukt talentene sine med så mye fornuft som Goethe, og det er hovedsakelig her hans storhet ligger. av : Jozsef Eötvös
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
sky-stars Kanskje har det aldri vært en ildsjel som ville ha brukt talentene sine med så mye fornuft som Goethe, og det er hovedsakelig her hans storhet ligger.
- Jozsef Eötvös Aforismen.no