• Erich Fromm Kjærlighet er ikke primært forårsaket av et spesifikt objekt, men en dvelende egenskap hos en person som bare aktualiseres av et bestemt objekt.
    Opprinnelig: Love is not primarily caused by a specific object, but a lingering quality in a person which is only actualized by a certain object.
    Kilde: The Fear of Freedom (1952) 
    Erich Fromm
    Tysk - Amerikansk filosof og psykolog 1900-1980
    - +
     0
Laster...
Erich Fromm - Kjærlighet er ikke primært forårsaket av et spesifikt objekt, men en dvelende egenskap hos en person som bare aktualiseres av et bestemt objekt.
Kjærlighet er ikke primært forårsaket av et spesifikt objekt, men en dvelende egenskap hos en person som bare aktualiseres av et bestemt objekt. av : Erich Fromm
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
straat-stad Kjærlighet er ikke primært forårsaket av et spesifikt objekt, men en dvelende egenskap hos en person som bare aktualiseres av et bestemt objekt.
- Erich Fromm Aforismen.no