• Arthur C. Clarke Dette er den første alderen som noen gang har gitt mye oppmerksomhet til fremtiden, noe som er litt ironisk siden vi kanskje ikke har en.
    Opprinnelig: This is the first age that's ever paid much attention to the future, which is a little ironic since we may not have one.
    Kilde: In: Laurence J. Peter - The Peter Plan: A Proposal for Survival (1976)
    Arthur C. Clarke
    Engelsk sciencefiction forfatter og fremtidsforsker 1917-2008
    - +
     0
Laster...
Arthur C. Clarke - Dette er den første alderen som noen gang har gitt mye oppmerksomhet til fremtiden, noe som er litt ironisk siden vi kanskje ikke har en.
Dette er den første alderen som noen gang har gitt mye oppmerksomhet til fremtiden, noe som er litt ironisk siden vi kanskje ikke har en. av : Arthur C. Clarke
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
sky-stars Dette er den første alderen som noen gang har gitt mye oppmerksomhet til fremtiden, noe som er litt ironisk siden vi kanskje ikke har en.
- Arthur C. Clarke Aforismen.no