• Albert Einstein Den vakreste opplevelsen vi kan ha er den mystiske. Det er den grunnleggende følelsen som står ved vuggen til sann kunst og sann vitenskap.
    Opprinnelig: The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.
    Kilde: The world as i see it. For den fullstendige teksten se:: history.aip.org
    Albert Einstein
    Tysk - Amerikansk fysiker 1879-1955
    - +
     0
Laster...
Albert Einstein - Den vakreste opplevelsen vi kan ha er den mystiske. Det er den grunnleggende følelsen som står ved vuggen til sann kunst og sann vitenskap.
Den vakreste opplevelsen vi kan ha er den mystiske. Det er den grunnleggende følelsen som står ved vuggen til sann kunst og sann vitenskap. av : Albert Einstein
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
rose-black Den vakreste opplevelsen vi kan ha er den mystiske. Det er den grunnleggende følelsen som står ved vuggen til sann kunst og sann vitenskap.
- Albert Einstein Aforismen.no