• Alan Paton La meg ikke være redd for å forsvare de svake på grunn av de sterkes sinne, og heller ikke redd for å forsvare de fattige på grunn av de rikes sinne.
    Opprinnelig: Let me not be afraid to defend the weak because of the anger of the strong, nor afraid to defend the poor because of the anger of the rich.
    Alan Paton
    Sør-Afrikaans forfatter og anti-apartheid aktivist 1903-1988
    - +
     0
Laster...
Alan Paton - La meg ikke være redd for å forsvare de svake på grunn av de sterkes sinne, og heller ikke redd for å forsvare de fattige på grunn av de rikes sinne.
La meg ikke være redd for å forsvare de svake på grunn av de sterkes sinne, og heller ikke redd for å forsvare de fattige på grunn av de rikes sinne. av : Alan Paton
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Skriftstørrelse:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Skrifttype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Farge:

Hvit Blå Ed Gul Grønn Svart

Skygge:

Ingen Hvit Svart
lake-forest La meg ikke være redd for å forsvare de svake på grunn av de sterkes sinne, og heller ikke redd for å forsvare de fattige på grunn av de rikes sinne.
- Alan Paton Aforismen.no